Sklep wakeboardowy - dla miłośników wodnego szaleństwa
W sklepie Distrikt.pl koncentrujemy się głównie na dwóch sportach wodnych - wakeboardzie oraz kitesurfingu, a nasze produkty są przeznaczone dla mężczyzn, kobiet, a także juniorów.
2018-08-20, 09:45

Twój ulubiony sklep wakeboardowy we Wrocławiu

Distrikt.pl to renomowany sklep wakeboardowy, którego siedziba mieści się w centrum Wrocławia. Ponadto, prowadzimy także sprzedaż wysyłkową na terenie całej Polski, dzięki czemu Klienci z różnych stron kraju mogą cieszyć się najlepszym sprzętem przeznaczonym do uprawiania letnich sportów wodnych. Czym wyróżniamy się spośród konkurencji? Przede wszystkim tym, iż jesteśmy autoryzowanym dealerem prestiżowych marek sportowych. Można u nas znaleźć produkty takich firm jak Analog, Anon, Burton, Fanatic, Fox, Hyperlite, Ion, North Kiteboarding oraz Ronix. Dzięki temu każdy Klient ma pewność, że zakupiony towar spełnia najwyższe światowe standardy.

Wakeboard sklep dla Ciebie

Podstawę naszego asortymentu stanowią oczywiście deski wakeboardowe od najlepszych producentów na rynku. Posiadamy opcje zarówno dla osób początkujących, jak i profesjonalistów, którzy uwielbiają sprawdzać się w freestyle’u. Szczególną popularnością wśród naszych Klientów cieszą się zwłaszcza modele firmy Ronix, takie jak Ronix Bill, Ronix Press Play czy Ronix District Park. W siedzibie sklepu wakeboardowego we Wrocławiu nasi specjaliści pomogą każdemu dobrać odpowiedni sprzęt.

Niezbędnym elementem są także odpowiednie buty oraz dopasowane wiązania, które jednocześnie zapewnią wsparcie, jak i możliwość swobodnego zgięcia. Podczas uprawiania wakeboardu koniecznie trzeba zadbać o bezpieczeństwo, dlatego posiadamy również kamizelki i impact vesty - nie tylko zapewniają ochronę, ale także świetnie wyglądają. O odpowiednią prezencję w wodzie można zatroszczyć się także dzięki szerokiemu asortymentowi poncho, koszulek oraz boardshortów. Spodenki kąpielowe, które prezentujemy w naszym wakeboardowym sklepie, zostały wyprodukowane z trwałych i oddychających materiałów, które świetnie dopasowują się do sylwetki i nie ograniczają Twoich ruchów na desce. Znajdziesz je zarówno w stonowanych kolorach, jak i atrakcyjnych i barwnych wzorach.

Twój sklep kitesurfingowy

Miłośnicy kitesurfingu mogą u nas znaleźć wszystkie niezbędne sprzęty, które pozwolą im na uprawianie tego wyjątkowego sportu wodnego, czyli najlepsze deski, bary i latawce. W asortymencie Distrikt.pl posiadamy deski kitesurfingowe o różnej charakterystyce, dlatego dostaniesz u nas zarówno lekkie i szybkie modele, wykonane z węgla, jak i te, które oferują o wiele większą kontrolę w wodzie. W naszym sklepie kitesurfingowym znajdziesz bary jedynie od najlepszych producentów na rynku, dzięki czemu możesz cieszyć się bezpieczeństwem oraz bardzo dobrą kontrolą ruchów. Z kolei latawce pochodzące od marki North Kiteboarding pozwolą Ci osiągać jeszcze lepszy czas w powietrzu oraz dłuższe skoki.

W sklepie kitesurfingowym Distrikt.pl posiadamy także bogatą ofertę dodatków wśród, których można znaleźć m.in. okulary przeciwsłoneczne renomowanej marki Oakley. Pozwolą one zagwarantować Twoim oczom odpowiednią ochronę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym, a dzięki wytrzymałemu projektowi będą Ci towarzyszyć przez długi czas. Z kolei pianki wykonane zgodnie z najnowszymi technologiami, takimi jak Supra_Tex, zapewnią Ci zabezpieczenie przed wodą, a także ochronią kostium przed szybkim zużyciem. Wszyscy Klienci znajdą u nas zarówno zabudowane, całościowe kombinezony, jak i ich krótkie wersje, a nawet kurtki, które przydadzą się szczególnie podczas niekorzystnych warunków pogodowych. Każda z pianek dostępnych w naszym sklepie wakeboardowym oferuje nie tylko ochronę, ale także niepowtarzalny i atrakcyjny wzór, który nigdy nie będzie wyglądał nudnie.

Wakeshop